Åpen dag fredag 8. september

Åpen dag Olimb Anlegg 2023

Har du lyst til å lære om gravefri etablering av rør med retningsstyrt boring, tunnelering og rørpressing? Kom på vår åpne dag fredag 8. september! «Ferskinger» i faget er spesielt velkomne.


STED: Våre lokaler i Sarpsborgveien 115, 1640 Råde
NÅR: Klokken 10 til 13

Arrangementet passer svært godt for deg som ikke kan så mye om NoDig fra før.

Vi rigger opp utstyr og kjører en demonstrasjon på en vår nyutviklede mini-borerigg som etablerer stikkledninger gravefritt fra hus til hovedledning.

Våre dyktige ansatte viser, forklarer og svarer på spørmål om de ulike boremetodene, og i foredraget «Metodevalg og gode råd ved prosjektering» går Øystein Olimb gjennom de viktigste kriteriene for valg av NoDig-metoder i gravefrie prosjekter.

Ny på NoDig? «Ferskinger» i faget er spesielt velkomne!

Det blir et lærerikt og uformelt treff med både faste stasjoner og tidsbestemte aktiviteter. Du vil få god anledning til å stille spørsmål underveis.

Mellom programpostene byr vi på forfriskninger og noe godt å bite i. Arrangementet er gratis, men forutsetter påmelding (bruk skjema under).


Påmelding

Registrer deg i skjemaet. Du får en automatisk bekreftelse på at du er påmeldt. Når arrangementet nærmer seg, sender vi en påminnelse og litt praktisk informasjon på e-post.

Du må gjerne invitere med deg en kollega eller flere, men alle som deltar må registrere seg individuelt.

Personvernerklæring(Påkrevd)
Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.