Et nytt kapittel for Olimb Anlegg: lansering av ny nettside!

Velkommen til vår nye nettside!

I tillegg til ny modernisert logo, har vi også lansert en ny og oppgradert nettside. Den nye nettsiden er designet med brukervennlighet og funksjonalitet i tankene, slik at våre kunder og samarbeidspartnere enkelt kan utforske vårt brede spekter av tjenester og tidligere prosjekter.

Denne omfattende fornyelsesprosessen har blitt utført for å styrke vår posisjon og gi oss muligheten til å imøtekomme det økende behovet for NoDig-løsninger over hele landet.

Om Olimb Anlegg

Olimb Anlegg har alltid vært i forkant når det gjelder å introdusere innovative metoder, utstyr og produkter som minimerer behovet for graving og riving. Vår reise begynte med manuelle utgravninger under veier og jernbaner. Etter hvert kom maskiner for rørtrykking og boring, som en løsning på hvordan vi kunne legge rør i grunnen uten å forstyrre eller bli hindret av det som befant seg over rørene – enten det var veier, vann, fjell eller andre hindringer.

Fra starten har vi vært drevet av en visjon om å revolusjonere rørleggingsbransjen ved å tilby skånsomme og effektive metoder som reduserer de negative konsekvensene av tradisjonell graving. Vårt fokus på innovasjon og kontinuerlig forbedring har gjort oss til en pålitelig pioner innen NoDig løsninger. Vi ser frem til å fortsette vår reise med å levere innovative og skånsomme løsninger som gir merverdi for våre kunder og samfunnet som helhet.